Zendingen & Retouren

Hier bij Talonze.nl doen we ons uiterste best om u een fijne en discrete winkelervaring te bieden. Mocht u toch niet helemaal tevreden zijn met het door u gekozen en gekochte product, dan kunt u dit binnen 30 dagen na factuurdatum aan ons retourneren.

U bent echter zelf verantwoordelijk voor de betaling van de directe kosten van het terugzenden van het product, tenzij wij vooraf hebben aangegeven dat u deze kosten niet hoeft te dragen.
U kunt uw product retourneren naar onderstaand adres:

Marroystoys SL (Retouren)
Calle Ludwig van Beethoven 47
03738 Javea
Alicante / Spanje

 1. Retourneer product(en) voor terugbetaling

Verzend producten binnen een termijn van 30 dagen via een Postservicepunt naar keuze. Dit doe je door onderstaande stappen te volgen.
Wij vragen je rekening te houden met de volgende voorwaarden voor je retourzending:

Je hebt een herroepingstermijn van 30 dagen vanaf de dag dat je het product hebt gekocht.

 • Retourneer het product binnen 14 dagen na je herroeping.
 • Alle producten dienen in de originele merkverpakking geretourneerd te worden.
 • De producten mogen niet gebruikt worden in verband met hygiëne en plastic verzegelingen die verbroken zijn worden niet teruggenomen.

Verwerkingstijd en terugbetaling
Wanneer een product is geretourneerd voor een terugbetaling, crediteren wij u het volledige bedrag (inclusief verzendkosten) zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen. We zullen de terugbetaling zo snel mogelijk verwerken nadat je hebt aangegeven dat je het product aan ons wilt retourneren.

Indien wij de retour niet binnen 14 dagen na uw melding hebben ontvangen, vindt restitutie plaats op het moment dat wij het product daadwerkelijk retour hebben ontvangen of op het moment dat u kunt aantonen het product daadwerkelijk naar ons te hebben verzonden.

Terugbetalingen worden gedaan via dezelfde betaalmethode die is gebruikt voor de afwikkeling van de bestelling. Dus: als je met iDeal betaald hebt , storten we het bedrag via iDeal terug op je rekening .
In het geval dat wij bij Talonze.nl een fout hebben gemaakt bij uw bestelling, vergoeden wij ook eventuele retourkosten.

 1. Product(en) retourneren en omruilen voor een ander product

Helaas is direct omruilen een complexe situatie, daarom nemen wij alleen producten terug en krijgen de gemaakte kosten vergoed. Mocht je toch willen ruilen, dan kun je gewoon een nieuwe bestelling plaatsen. Zodra wij uw retourzending hebben ontvangen, krijgt u de gemaakte kosten vergoed.

 1. Retourneer het product voor garantie/reparatie
 2. a) Binnen de herroepingstermijn van
  30 dagen b) Buiten de herroepingstermijn van 30 dagen, maar binnen de garantieperiode
 3. a) Binnen de herroepingstermijn van
  30 dagen In het geval van reparatie onder garantie, gelieve uw factuur met de aankoopdatum mee te sturen. Zonder aankoopfactuur worden reparaties onder garantie niet in behandeling genomen! Uw factuur sturen wij mee met uw bestelling, u kunt deze ook downloaden door in te loggen onder “Mijn bestellingen”. Na ontvangst van uw product zullen onze experts controleren of het defect onder de garantievoorwaarden valt. Als dit het geval is, vergoeden wij uw kosten van het defecte product. Indien het defect niet onder de garantie valt, ontvangt u van ons een offerte voor reparatie of vervangend product.
 4. b) Buiten de 30 dagen herroepingstermijn, maar binnen de garantie
  Voor reparaties onder garantie buiten de 30 dagen bedenktijd dient u contact op te nemen met onze klantenservice, zij zullen u informeren of en wanneer u het product kunt retourneren.
Waarom winkelen bij Talonze?
In een notendop

Talonze richt zich op speelgoed voor volwassenen en BDSM-artikelen. Van vibrators tot dildo's. Van leren zwepen tot stalen cockringen, hier bij Talonze hebben we wat je zoekt. Met grote voorraden in onze magazijnen streven we er altijd naar om elke bestelling op werkdagen binnen 24 uur te verzenden en deze vervolgens snel en discreet te verzenden om uw ervaring moeiteloos te maken.

Onze Historie

Operationeel sinds 2018 in Nederland zijn we begonnen uit noodzaak voor de grote vraag naar speelgoed voor volwassenen op de markt. Met het idee dat seksspeeltjes geen taboe meer zijn en voor iedereen geschikt zijn. Omdat we wisten dat iedereen graag met speelgoed speelt. Door uit te breiden naar België en Duitsland in 2020 kregen we een nog grotere aanhang vanwege onze geweldige klantenservice en producten. Sinds 2022 hebben we Talonze.com gelanceerd die in heel Europa verkoopt en zelfs nog verder, zoals in de VS en Australië.

Onze missie

Hier bij Talonze werken we er hard aan om u de best mogelijke website en producten aan te bieden. We weten bijvoorbeeld dat er veel koppels en avonturiers thuis zijn die de hele dag hard werken, als ze thuiskomen of klaar zijn is het tijd om te spelen en een heerlijke welverdiende ontspanning te hebben waarbij onze producten helpen. Daarom is onze filosofie... Work Hard Play Harder!

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare