Klantenservice

Talonze is een webshop met erotische producten alleen voor volwassenen, dus de klantenservice kan voor jou anders zijn dan bij fysieke winkels. Wij doen ons uiterste best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Als u vragen of suggesties heeft, neem dan gerust contact met ons op.
We zullen je vraag of suggestie zo snel mogelijk beantwoorden.

Contact details:
Talonze (onderdeel van MARROYSTOYS, S.L.)
Mail: [email protected]

Andere informatie:
D.N.I./C.I.F.: B72968142

Klachten?

Het is natuurlijk vervelend als u een klacht heeft over de service of over producten zoals die van u heeft ervaren. Desalniettemin verzoeken wij u vriendelijk uw klacht door te geven via het contactformulier. Onze medewerkers van de afdeling klantcontact nemen de klacht in behandeling en proberen de klacht naar ieders tevredenheid op te lossen.

Na ontvangst van uw klacht ontvangt u van ons een bevestiging. Indien het meer tijd kost, zullen wij uw klacht binnen 7 werkdagen na ontvangst beantwoorden
wij zullen u hiervan op de hoogte stellen.

Mocht u hier geen prijs op stellen, dan kunt u altijd contact opnemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waarbij Talonze is aangesloten.
Indien de bemiddelingspoging om welke reden dan ook niet tot een bevredigende oplossing leidt,
dan is het mogelijk om uw geschil voor te leggen aan de Geschillencommissie (SGC).

image
Why shop at Talonze?
image

Ons Team

Onze crew heeft meer ervaring dan wie dan ook op de markt

Wij zorgen ervoor dat je bestelling discreet wordt verpakt en op werkdagen dezelfde dag wordt verzonden. Voor onze klantenservice streven wij naar de best mogelijke kwaliteit naar onze BDSM klanten toe, met makkelijk contact via mail.

In een notendop

Talonze richt zich op volwassen speelgoed en BDSM-artikelen. Van vibrators tot dildo's. Van leren zwepen tot stalen cockringen, hier bij Talonze hebben we je gedekt. Met grote voorraden in onze magazijnen streven we er altijd naar om elke bestelling op werkdagen binnen 24 uur te verzenden, en deze vervolgens te verzenden met snel en discreet winkelen om uw ervaring moeiteloos te maken.

Geschiedenis

Operationeel sinds 2018 in Nederland zijn we begonnen uit noodzaak voor de grote vraag naar speelgoed voor volwassenen op de markt. Met het idee dat seksspeeltjes geen taboe meer zijn en voor iedereen zijn. Omdat we wisten dat iedereen graag met speelgoed speelt. Door in 2020 uit te breiden naar België en Duitsland, kregen we een nog grotere aanhang vanwege onze geweldige klantenservice en producten. Sinds 2022 hebben we Talonze.com gelanceerd met het belangrijkste magazijn en bedrijf gevestigd in Spanje dat in heel Europa verkoopt en zelfs daarbuiten, zoals de VS en Australië.

Onze missie

Hier bij Talonze werken we hard om u de best mogelijke website en producten aan te bieden. We weten bijvoorbeeld dat er veel koppels en avonturiers thuis zijn die de hele dag hard werken, als ze thuiskomen of klaar zijn is het tijd om te spelen en een fijne welverdiende ontspanning te hebben waarbij onze producten helpen. Daarom is onze filosofie... Work Hard Play Harder!

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare