image
Welcome bij Talonze

Sinds 2018 in Nederland is Talonze een initiatief van Marroys Toys en dat is het ook onafhankelijk als webshop met veel kwalitatief hoogwaardige volwassen 18+  artikelen merken.

Sinds 2023 is het hoofdkantoor van Talonze verplaatste naar Spanje en is gericht op de meeste Europese landen met snelle en discrete verzendingen waardoor we een grote groei verwachten de komende jaren.

Extreem grote collectie BDSM artikelen.

Talonze heeft een van de grootste soorten BDSM en Steel in Europa. Met veel bekende merken uit de toy industrie,

Wij zijn gevestigd in Nederland, met ons magazijnen en distributies in Nederland en Spanje. Met de bekende
haven van Rotterdam en luchtverzending via Schiphol, Madrid en Barcelona kunnen we u verzekeren dat uw bestelling veilig en discreet wordt verzonden.

Geregistreerd via de Spaanse Kamer van Koophandel voldoen wij aan alle Europese regels en normen. U kunt onze bedrijfsinformatie vinden in onze klantenservice.

Waarom bij Talonze shoppen?
image

Ons Team

Onze staf heeft meer ervaring dan wie dan ook op de markt

Operationeel sinds 2018 in Nederland zijn we begonnen uit noodzaak voor de grote vraag naar speelgoed voor volwassenen op de markt. Met het idee dat seksspeeltjes geen taboe meer zijn en voor iedereen zijn. Omdat we wisten dat iedereen graag met speelgoed speelt. Door in 2020 uit te breiden naar België en Duitsland, kregen we een nog grotere aanhang vanwege onze geweldige klantenservice en producten. Sinds 2022 hebben we Talonze.com gelanceerd met het belangrijkste magazijn en bedrijf gevestigd in Spanje dat in heel Europa verkoopt en zelfs daarbuiten, zoals de VS en Australië.

In een notendop

Talonze richt zich op volwassen speelgoed en BDSM-artikelen. Van vibrators tot dildo's. Van leren zwepen tot stalen cockringen, hier bij Talonze hebben we je gedekt. Met grote voorraden in onze magazijnen streven we er altijd naar om elke bestelling op werkdagen binnen 24 uur te verzenden, en deze vervolgens te verzenden met snel en discreet winkelen om uw ervaring moeiteloos te maken.

Onze geschiedenis

Operationeel sinds 2018 in Nederland zijn we begonnen uit noodzaak voor de grote vraag naar speelgoed voor volwassenen op de markt. Met het idee dat seksspeeltjes geen taboe meer zijn en voor iedereen zijn. Omdat we wisten dat iedereen graag met speelgoed speelt. Door in 2020 uit te breiden naar België en Duitsland, kregen we een nog grotere aanhang vanwege onze geweldige klantenservice en producten. Sinds 2022 hebben we Talonze.com gelanceerd die in heel Europa worden verkocht en zelfs daarbuiten, zoals de VS en Australië.

Onze missie

Hier bij Talonze werken we hard om u de best mogelijke website en producten aan te bieden. We weten bijvoorbeeld dat er veel koppels en avonturiers thuis zijn die de hele dag hard werken, als ze thuiskomen of klaar zijn is het tijd om te spelen en een fijne welverdiende ontspanning te hebben waarbij onze producten helpen. Daarom is onze filosofie... Work Hard Play Harder!

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
Click outside to hide the comparison bar
Compare